Klassisk diamantring i 14 karats hvidguld med 1 brillant slebet diamant 1,00 ct.

Diamantringe er en solid klassiker. Når du køber en Jewelz diamantring i guld, er du sikker på at få et unikt dansk design i kvalitet. Diamantringene kan både findes i guld og hvidguld. i Jewelz.dk har vi et stort udvalg at smukke diamantringe, så der er netop lige det der passer dig, du er altid sikker på at få leveret top kvalitet. Udover det, er du også sikret at det er billige diamantringe sammenlignet med andre. i Jewelz.dk levere vi billige diamantringe til en yderst god kvalitet.

Art Jewelz ringene er skabt for kunne at tilbyde dig klassiske diamantringe til en fantastisk konkurrencedygtig pris, uden at gå på kompromis med din oplevelse af den fantastiske brillant. Du kan selv sammenligne med andre diamantringe, hos din lokale guldsmed eller her på nettet.

Når du køber en  Art Jewelz diamantring i 14 karat guld, så følger der et diamant-certifikat sammen med din ring. Diamant-certifikatet indeholder en beskrivelse af diamant kvaliteten på den diamant der er indfattet i din ring. Alle diamanterne fra Jewelz.dk er brilliant slebet, og kaldes derfor ofte for brillanter . Den samlede diamantkvalitet er nøje udvalgt for at give dig den absolut  største og smukkeste diamant til en meget attraktiv pris.

Genererelt om diamantringene Art Jewelz.

Diamantringene i 14 kt. guld  er en hyldest til det romantiske design. Fokus i formgivningen er rene enkle linjer og et elegant design.  Ringene er en del af den klassiske Art Jewelz serie, hvor du også kan få hele serien med ørestikker og vedhæng i guld for at skabe en flot helhed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tilbud -Jewelz 1,00 ct.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...