Privat politik

Persondatapolitik

Ved at benytte denne hjemmeside www.jewelz.dk accepterer du, at jewelz ApS behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.
Jewelz ApS respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.
 

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privat adresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontakt oplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.
 

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Jewelz ApS har dog brug for visse personoplysninger for at kunne besvare henvendelser og levere nyheder og andre tjenester til dig.
 

Jewelz ApS indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • tilmelder dig nyhedsbrev
  • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback; eller
  • i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

Jewelz ApS indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse og navn) for at levere den ydelse, som du efterspørger.

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender Jewelz ApS hjemmesider via Google Analytics.
 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

  • Personoplysninger afgivet på www.jewelz.dk videregives kun til:
  • Jewelz ApS interne afdelinger;
  • udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere serviceydelser, som du har bestilt;

Jewelz ApS videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Jewelz ApS.

For at kunne videreudvikle og forbedre Jewelz ApS hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores besøgende anvender mest.

Jewelz ApS anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.tigermedia.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Jewelz ApS ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på jewelz.dk


 

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Jewelz ApS vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.’

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.
 

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder, herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen mail@jewelz.dk
 

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Jewelz ApS forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.