Art Jewelz diamant ørestikker –

En del af Danish Design Jewels kollektionen

Art Jewelz diamantørestikker er del af online kollektion (kan kun købes online – til de bedste priser)
Hos JEWELZ har vi nogle smykkekollektioner og smykketyper med særligt fokus på online salg. Denne kollektion hedder Danish Design Jewels og den markedsføres alene online. Danish Design Jewels kollektionen er meget konkurrencedygtig på pris, fordi der ikke er investeret i butiksudstillingsmaterialer og trykte brochurer mm, samt ikke mindst er der skåret de betydelige omkostninger væk der er forbundet med opbygning af forhandlere rundt omkring i verden. Derfor får du rigtigt meget værdi for pengene i Danish Design Jewels kollektionen. Kort sagt Danish Design Jewels er dansk design og håndværk til rene nettopriser.
Vi garanterer usædvanligt gode priser, og en unik prisgaranti på disse ørestikker.
Art Jewelz er de moderne ombytnings ørestikker, hvor vi matcher enhver netpris, med en håndfast prisgaranti på ægte 8 karat diamant ørestikker. Og hos os er du også sikker på at få et par diamant ørestikker der er fremstillet i Danmark i guldsmedens bedste kvalitet.
Alle Art Jewelz diamant ørestikkerne er ombytnings ørestikker i 8-14 karat guld, hvilket betyder at du kan bytte dine diamant ørestikker til et par nye med en større diamanter inden for 2 år, og kun betale differencen mellem det dine gamle ørestikker kostede og det de nye koster. Dit nye smykke skal dog altid koste minimum 30% mere, jvf. det certifikat der medfølger.Diamant størrelsen er angivet i samlet carat. Dvs. 0,10ct. = 2 x 0,05ct.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jewelz ørestikker 0,05 – 0,50 ct. Unik pris”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...