Klassisk diamantring i guld eller hvidguld med 1 brillant slebet diamant.

 

Art Jewelz ringene er skabt for at kunne tilbyde dig klassiske diamantringe til en fantastisk konkurrencedygtig pris, uden at gå på kompromis med din oplevelse af den fantastiske brillant. Du kan selv sammenligne med andre diamantringe, hos din lokale guldsmed eller her på nettet.

Når du køber en  Art Jewelz diamantring, så følger der et diamant-certifikat sammen med din ring. Diamant-certifikatet indeholder en beskrivelse af diamant kvaliteten på den diamant der er indfattet i din ring. Alle diamanterne fra Jewelz.dk er brilliant slebet, og kaldes derfor ofte for brillanter. Den samlede diamantkvalitet er nøje udvalgt for at give dig den absolut  største og smukkeste diamant til en meget attraktiv pris.

 

Diamanterne der vokser

Denne ring er udover at være omfattet af vores prisgaranti også omfattet af en helt unik 2 årig ombytningsret, som betyder at dine diamantsmykker kan blive smukkere med tiden.

Den 2 årige ombytningsret betyder at du har ret til inden for 2 år at ombytte dit diamantsmykke til et helt nyt smykke med en større diamant og kun betale differencen mellem det som du betalte for dit gamle diamantsmykke og det som det nye diamantsmykke med den større diamant koster.

Du kan ombytte dit Jewelz diamantsmykke lige så tit du vil, og hver gang betaler du kun differencen og hver gang opnår du en ny 2 årig ombytningsret.

Du kan ombytte både Brillanz ringe, halssmykker og ørestikker, til nye Jewelz diamantsmykker med større brillantslebne diamanter. Alle smykkerne udføres med diamanter fra 0,05 ct. helt op til de fantastisk smukke 1,00 carat. brillantslebne diamanter.

 

Materiale

,

Diamant størrelse

, , , , , , ,

Diamantkvalitet

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jewelz Diamantring 0,05ct – 1,00ct.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *