Klassisk diamant-alliancering i 14 karat hvidguld med 3stk.  brillant slebet diamanter i alt 0,06 carat.

Allianceringe bygger på flot dansk design. Ringene består af en smuk guldring eller hvidguld, med en unik brillant. Ikke nok med det, så byder allianceringene på en unik mulighed, nemlig muligheden for at sætte flere brillanter i over tid. Når du køber en diamantringe fra Alliance-serien er du sikker på at få god kvalitet. Du kan få guldringene med forskellige størrelse brillant, så du kan finde den ring der passer perfekt til dig. I Jewelz.dk har vi et stort udvalg at smukke diamantringe, guldringe og hvidguld, så der er netop lige det der passer dig, du er altid sikker på at få leveret top kvalitet. Alliance ringen er også god som forlovelsesring. Du er sikret at det er billige diamantringe sammenlignet med andre. Der er ofte tilbud på de unikke smykker fra Alliance-serien, hvor du kan spare op til 30-50%. Alle ringene fremstilles i 14 karats guld. Du er sikret hurtig levering 1-6 dage.

Allianz ringene er skabt for kunne at tilbyde dig klassiske alliance ringe til en fantastisk konkurrencedygtig pris, uden at gå på kompromis med din oplevelse af de fantastiske brillanter. Men vi har også gjort mere end det, for du kan også få matchende hals og øresmykker til Allianz ringene.  Du kan selv sammenligne med andre allianceringe, i din butik eller her på nettet.

Genererelt om dimantringe – Allianz.

Alliance-ringene i 14 kt. guld  er en hyldest til det klassiske design. Fokus i formgivningen er rene enkle linjer og et elegant design, der fremhæver diamanten og sikrer at din ring bliver smukkere, efterhånden som du får isat flere diamanter. Som noget helt unikt kan Allianz ringene endda sammensættes til din helt egen samlering sammen med smykke serierne Brillanz og Art Jewelz, så din ring bliver større og smukkere med tiden, i takt med at du får flere ringe. Det er i sandhed en fantastisk gennemtænkt alliancering, som åbner et stort univers for netop den kombination som passer dig. Alliance- ringene er også en del af den klassiske Allianz serie, hvor du også kan få hele serien med ørestikker og vedhæng i guld for at skabe en flot helhed.

Når du køber en Allianz diamant-alliancering i 14 karat hvidguld, så følger der et diamant-certifikat sammen med din ring. Diamant-certifikatet indeholder en beskrivelse af diamant kvaliteten på den diamant der er indfattet i din ring. Alle diamanterne fra Jewelz.dk er brillant slebet, og kaldes derfor ofte for brillanter . Den samlede diamantkvalitet er nøje udvalgt for at give dig den absolut  største og smukkeste diamant til en meget attraktiv pris.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Allianz ring med 3 x 0,02 ct.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...